Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Linja KOSOVË - ZVICËR - KOSOVË

Linja Kosovë - Zvicër - Kosovë

Nisjet nga Zvicra realizohen çdo të premte

Bileta nje drejtim 100 CHFR, kthyese 200 CHFR

Për fëmijë deri ne moshën 10 vjeqare bielta një drejtim 80 CHFR, kthyese 160 CHFR

Nisjet organizohen nga:
 Geneva
 Lausanne
 Bern
 St. Gallen 
 Zurich 
 Luzern 
 Bellinzone

👉Nisjet e radhës nga Zvicra për Kosovë/ Nisjet e datës:


📅18.10.2019 (e premte)
📅25.10.2019 (e premte) 
📅01.11.2019 (e premte) etj.

Nisjet organizohen nga:                                                          Orari i nisjes
 Geneva (Aeroporti Arrive)..........................................................................16:00
 Lausanne (Bleceret).......................................................................................17:00
 Bern (Neuenfeld)............................................................................................19:00
 St Gallen (Lagetstrasse)...............................................................................17:00
✔Zurich Carparkplatz Sihlquai)..................................................................19:00
 Luzern (NeuenKrich Autoban A2)..........................................................20:30
✔ Bellinzone ..........................................................................................................22:30


👉Nisjet e radhës nga Kosova për Zvicër/ Nisjet e datës:

📅19.10.2019 (e shtunë) 
📅26.10.2019 (e shtunë) 
📅02.11.2019 (e shtunë) etj.

Nisjet nga Kosova realizohen çdo të shtune

Nisjet organizohen nga:                                                          Orari i nisjes

 Gjakova (stacion)........................................................................................5:00
 Xërxa (Al Petrol))........................................................................................5:10
 Prizren(stacionl)..........................................................................................6:00
 Suharekë (stacion)......................................................................................6:20
 Pejë (stcaion)................................................................................................6:00
 Klinë (Te Nora Market)............................................................................6:30
 Malishevë (Te rrethi Bajës)...................................................................6:30
 Prishtinë..........................................................................................................8:00
✔ Ferizaj (te Hib Petrol-dalje të autostrades Bibaj)....................8:00
 Gilan (stacion)..............................................................................................9:00

Vrejtje : Lusim udhëtarët te jenë në stacionet e caktuara më lart 30 minuta me herët 

🚌 Udhëtimet realizohen me autobusë komod të Shrr Travel, staf profesional e shërbime cilësore. 
 Pije, kafe e shërbimet të tjera gjatë udhëtimit.

 ☎ Për rezervime kontaktoni në:

🇽🇰 Kosovë: 
+ 383 38 610 015
+ 383 38 610 016
+ 383 49 610 015
+ 383 44 610 015
+ 383 44 542 029
+ 383 49 344 260

🇨🇭 Zvicër:
+41 44 500 41 55
+41 76 531 06 37 viber

                                                       Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel''

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook