Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
Kamping në Jale

Kamping në Jalë

3 ditë / 2 netë...............................................45€ për person
4 ditë / 3 netë...............................................55€ për person
5 ditë / 4 netë...............................................65€ për person
Nisjet organizohen çdo ditë

Në cmim përfshihet:
Transporti me autobus komod Prishtinë - Jalë - Prishtinë
Akomodimi nëpër tenda (mundësi akomodimi 2 deri në 3 persona në një tendë)
Mëngjesi dhe darka

Nisja bëhet në ora 21:30 nga zyret e Sharr Travel në dardani. Arritja në Jalë rreth orës 06:00 mëngjes. Akomodimi në tenda. Kampi posedon zhveshtore, banjo dhe dush.
Kampingu gjendet 100 metra larg plazhit.

Mëngjesi shërbehet në ora 08:30
Darka  shërbehet në ora 17:00
Gjatë udhëtimit shërbehen pije dhe ëmbëlsira gratis për udhëtarët

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook