Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Festa e 28 Nëntorit në Durres/ Fafa Premium

Festa e 28 Nëntorit në Durres

• Nisja të ejten, kthimi të dielen
• 4 ditë / 3 net
• Akomodimi në Fafa Premium Hotel Shkëmbi i Kavajës 4*
• Vizitohet: Durrësi, Vlora, Berati dhe Tirana
• Cmimi: 100€ për person me mëngjes dhe darkë
• Pishina, Fitness, Pije freskuese, Lengje frutash, gjate vakteve, Wifi dhe transporti me autobusët e Sharr Travel!

👉Nisjet e radhës:/Nisjet e datës: 

📅 28.11.2019 (e ejte); kthimi 01.12.2019 (e diel)


📌Agjenda:

✔Dita 1: Nisja nga Prishtina të ejten në ora 06:30, nisja nga Theranda në ora 07:15, nisja nga Prizreni në ora 07:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Vazhdimi i rrugës për vizitë qytetit të bukur të Vlorës. Akomodimi në Hotel, muzikë live. Darka në hotel. Relaksim, fjetje.

✔Dita 2: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë qytetit të bukur të Beratit, vizitë Kalasë së vjetër mbi 2400 vjeçare. Qëndrim në Berat deri në orët 15:00. Kthimi për darkë në Hotel. Darka në hotel. Muzikë live. Relaksim në ambientet e hotelit. Fjetje.

✔Dita 3: Mëngjesi në Hotel. Pastaj vizitë qyteti të Durrësit. Kthimi në Hotel. Darka në hotel. Relaksim, fjetje.

✔Dita 4: Mëngjesi në Hotel. Qendrim në hotel deri ne 13:00. Pastaj vizitë qytetit të bukur të Tiranës deri në ora 18:00 dhe nisja pë kthim në Kosovë. Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00.

👨👧 Femijet 0-5 vjec - Falas

                                                Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel'' 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook