Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 246 829

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
Autobusa me qera

Merrni autobus me qera

Në qoftëse ju apo agjencia juaj keni nevojë për autobus apo minibus për ndonjë udhëtim të caktuar, për arsye personale, turistike etj, atëherë ju mund të drejtoheni tek Sharr Travel dhe të merrni autobus me qira.Për çdo kërkesë tuaj ju lutemi të na kontaktoni në numrat tanë ose të na shkruani në email-in sharrtravel@hotmail.com  ose përmes faqes kontaktuese dhe do të informoheni për detaje të tjera.

Tipi: Setra 431 DT

Viti: 2007
Ulëset: 81+2
Autobusi posedon: TV, klimë, mbushës të telefonave, wi-fi, aparat per kafe, wc, ulëse komode

Tipi: Setra 416 HDH

Viti: 2006
Ulëset: 2006 
Autobusi posedon: TV, klimë, wi-fi, aparat per kafe, wc, ulëse komode etj 

Tipi: Setra 417 GTHD

Viti: 2006
Ulëset: 61+2
Autobusi posedon: TV, klimë, wi-fi, wc, ulëse komode etj 

Tipi: Setra S 417 GTHD

Viti: 2006
Ulëset: 63+2
Autobusi posedon: TV, klimë, wi-fi, wc, ulëse komode etj 

Tipi: Setra  416 GTHD

Viti: 2005
Ulëset: 59 + 2
Autobusi posedon: TV, klimë, wi-fi, wc, ulëse komode etj. 

Tipi: Setra 415 GTHD

Viti: 2004
Ulëset: 53
Autobusi posedon TV, klimë, wi-fi, wc, aparat të kafes, ulëse komode etj.

 

Tipi:  “Travego”
Viti: 2003
Ulëset:   44+3
Autobusi posedon TV, Klime, ulese komode, wi-fi, wc, aparat për kafe etj.

Tipi: Travego 
Viti: 2002
Ulëset: 51+2 
Autobusi posedon TV, Klime, ulese komode, wi-fi, wc, aparat për kafe etj

Tipi: Setra 415 HD
Viti: 2002
Uleset: 49+2 
Autobusi posedon TV, Klime, ulese komode, wi-fi, wc, aparat për kafe etj

Tipi: Sprinter 518 
Viti: 2007
Ulëset: 20+1
Minibusi posedon: frigorifer, aparat per kafe, ulëse lëvizëse. klimë, bagazh të mjaftueshëm, tv, dvd
ASB, ESP,  Retarder

Tipi: Mercedes Sprinter 515 CDI 
Viti: 2006
Ulëset: 20 + 1
Minibusi posedon: frigorifer, aparat per kafe, ulëse lëvizëse. klimë, bagazh të mjaftueshëm, tv, dvd
ASB, ESP,  Retarder

Tipi: wv Crafter 
Viti: 2007
Ulëset: 20+1
Minibusi posedon klimë, TV, frigorifer, aparat për kafe dhe ulëse komode.   

Tipi: Mercedes Sprinter 
Viti: 2001
Ulëset: 19+1
Minibusi posedon klimë, ulëse komode, TV, frigorifer

Tipi: Setra 317 HDH 
Viti: 2000
Ulëset: 61+2
Autobusi posedon klimë, ulëse komode, wi-fi, TV, wc dhe aparat për kafe.  

 

 

Tipi: 315 HDH
Viti: 1999
Ulëset: 51+2 
Autobusi posedon TV, Klime, ulese komode, wc, aparat për kafe etj.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook