Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
28 Nëntori në Pogradec 3ditë/2netë

Festa e 28 Nëntorit në Pogradec 3 ditë / 2 netë

Nisja të dielen (26.11.17); kthimi të martën (28.11.17)
3 ditë / 2 netë
Akomodimi në Hotel Pogradec 4*, Hotel Enkelana 4*
Mëngjesi dhe darka  
Vizitohet: Ohri, Shën Naumi, Korça, Elbasani, Tirana
Cmimi: 54€ për person
Dokumentet e nevojshme per udhëtim: Pasaporta ose leternjoftimi biometrik 

AGJENDA

Dita e parë: Nisja nga Prizreni në ora 06:30, nga Theranda në 07:00, nga Prishtina në 08:00. Vazhimi i rrugës, pushim gjatë rrugës në autostradë. Vizitë Ohrit, pas Ohrit nisja pèr në Shën Naum. Arritja në Shën Naum. Relaksim  tek burimi i Drinit të Zi ku keni mundësinë të lundroni me varka (pagesa individuale). Nisja nga Shën Naumi për në Hotel.  Darka në Hotel, pas darkës mbrëmje me muzikë live. Relaksim dhe fjetje.

Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel, paradite e lirë në Parkun Drilon. Pastaj nisja për në Korçë, vizitë qytetit të vjetër të Korçës , vizitë mësënjëtores së parë shqipe. Kthimi në Pogradec. Pasditja e lire në Pogradec, shetitje qytetit. Darka në Hotel, pas darkës muzikë live në hotel. Relaksim dhe fjetje.

Dita e tretë: Mëngjesi në Hotel, pas mëngjesit nisja për kthim. Gjatë rrugës vizitë qytetit të Elbasanit. Pas Elbasanit nisja për në qendrën tregare TEG - Tiranë ku kalohet nga rruga e re (përmes tunelit).  Pas vizitës nisja për kthim në Prishtinë. Arritja rreth ores 22:00. 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook